Maria Shop
Acum este 10 Sep 2010 19:53

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pielea = indiciu pentru sanatate si varsta
MesajScris: 16 Mai 2009 21:07 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Sinaia
Trebuie sa recunoastem ca multe dintre noi nu dau suficienta importanta celui mai mare organ pe care il are corpul uman: pielea. Suntem capabile sa ingrijim o locuita de cateva zeci de metri patrati, dar nu ne preocupam suficient de cei vreo 2 metri de piele din dotarea persoanala (nu aia de la pantofi sau de la haina din sifonier) Nu vreau sa dezvolt aici subiecte mult prea tocite (dar de care oricum nu prea se tine cont) cum ar fi demachiatul, calitatea produselor cospetice, etc. Vreau numai sa spun ca pielea este primul lucru pe care ceilalti il vad la noi, ca fondul te tem pare solutia ideala, dar e numai aparenta sau ca pete care apar pe piele pot fi doar chestii inestetice, dar nu irezolvabile, dar si semn al uor afectiuni serioase. Am citit cate ceva despre asta aici: http://dictionar.romedic.ro/pete-pe-piele Nu vreau sa copiez eu ce scrie, ca fiecare citeste ce il intereseaza. Daca ma mai gandesc si la pilozitate...brrr. Ma deprima deja. Tocmai de aceea, m-am gandit sa va dau si un link catre o clinica din Bucuresti (fericitele de bucurestence, mereu cu toate la indemana), unde am reusit sa si vad ce face de fapt un aparat din ala care epileaza definitiv. Recunosc ca am si auzit de la cineva care a trecut pe acolo ca preturile sunt mai mult decat ok pentru serviciile fara cusur. Acuma...daca m-a mintit cine mi-a zis, va mint si eu pe voi, dar merita macar sa va uitati pe site: http://www.beautyconsultant.ro

Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

Subiectul mesajului: Re: Pielea = indiciu pentru sanatate si varsta
MesajScris: 17 Ian 2010 15:06 
Neconectat

Personal nu am probleme cu pilozitatea in sensul ca nu e excesiva deci folosesc de la lama de ras la epilator, am oroare la ceara de orice fel.Epilarea definitiva este foarte buna optiune pentru cele cu probleme.Bine'nteles ca daca ai bani iti faci ce vrei tu,cu sau fara probleme dar cred ca epilatorul este super eficient, apoi o crema "dupa epilare" speciala cu care te dai la intervalul de timp recomandat pe tub dupa epilare cu epilator sau ceara(smulgere).

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pielea = indiciu pentru sanatate si varsta
MesajScris: 25 Ian 2010 11:46 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Sinaia
hai ca amestecam subiectele. Aici este un topic legat de probleme ale pielii, sau ingrijirea ei.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 3