Maria Shop
Acum este 10 Sep 2010 20:41

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: 2010 - coafuri si culori pentru parul tau
MesajScris: 29 Dec 2009 21:26 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Sinaia
2010 va fi un an al diversitatii culorilor parului , al multitudinii de suvite si tonalitati..Cele mai la moda culori vor fi nuantele profunde de castaniu si mov (culoarea prunei) , tonuri de castaniu- roscat , castaniu mahon , rosu stralucitor si toate nuantele de blond .Aceste culori vor fi puse in valoare prin suvite de par cu tente mai deschise (highlights) , tente de negru sau chiar mov deschis (lavanda). Dar, dupa cum se observa, predomina nuantele de maro si roscat.

Dar nu sunt uitate blondele, desigur. Se poarta blondul auriu si cel decolorat, platinat.
In 2010 se poarta volumul, dar nu tapat, nu elaborat ci volumul natural al parului.
Revine în prim plan parul scurt, fie el bob, fie franjurat, cu breton sau chiar foarte scurt, baietesc. Se poarta tunsorile în straturi, care pot fi cât mai multe si cât mai neregulate pentru un aspect cât mai inedit si mai plin de miscare.
Bretonul este la mare cautare dar se renunta la taieturile ciudate sau elaborate. Se prefera bretonul simplu, care cade drept pe frunte.
Pentru parul lung, se mentin în continuare buclele mari precum si volumul natural ce poate fi obtinut prin uscare cu feonul si modelare cu mousse.
Daca bretonul nu va aranjeaza, caci ar trebui sa ne gandim si cum ne sta cu o anume tunsoare, sau coafura, nu numai ce se poarta, sa stiti ca se poarta cararea pe mijloc. Daca nu va plac buclele si volumul poti respecta tendintele ondulându-ti vârfurile usor spre exterior.
Pentru tinutele elegante se recomanda cocul cu volum sau parul lipit de cap si strâns spre vârf în coc sau coada. Dar, chiar si pentru ocazii speciale, merg foarte bine coafurile lejere realizate doar din perie si fixate la vârfuri cu ceara (în special pentru parul mediu).
Oricum, parca vad si in anul care vine, cum vor topai fetele pe strada coafate ca oile, toate intinse cu placa, fiindca nu se mai pot dezvata de parul chinuit, coafura terna si uniforma si blugii cu talia cu vedere la buci. Scuze! Cica era nasol pe vremea lui Ceaausescu, caci purtam uniforma, la scoala. Dar si acum e la fe, cu singura diferenta ca uniforma moderna costa si ca e aleasa, nu impusa.

Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

Subiectul mesajului: Re: 2010 - coafuri si culori pentru parul tau
MesajScris: 04 Ian 2010 16:49 
Neconectat

Locaţie: constanta
Mariashop scrie:
Oricum, parca vad si in anul care vine, cum vor topai fetele pe strada coafate ca oile, toate intinse cu placa, fiindca nu se mai pot dezvata de parul chinuit, coafura terna si uniforma si blugii cu talia cu vedere la buci. Scuze! Cica era nasiol pe vremea lui Ceaausescu, caci purtam uniforma, la scoala. Dar si acum e la fe, cu singura diferenta ca uniforma moderna costa si ca e aleasa, nu impusa.

:lol: Sunt cu totul de acord cu descrierea "uniformei" din zilele de azi! Mai ales cand se combina blugii cu vedere la buci cu una bucata (sau chiar mai multe) colac de salvare!Cum arata nu conteaza...la moda sa fie :lol:

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010 23:52 
Neconectat

imi plac noile coafuri din 2010 eu tocmai m-am tuns inainte de a intra in 2010 dar voi mai trece pe la saloane sa incerc si ceva mai nou :)

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 14:24 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
interesant :D

eu tot cu ce-mi sta bine prefer

in ceea ce priveste culoarea: in curand fac 2 ani de cand n-am mai pus vopsea in par si sunt tare mandra de mine - avand in vedere ca inainte ma vopseam si la 1-2 saptamani , in sensul ca-mi schimbam nuanta, chiar culoarea :D Arata mult mai bine parul meu acum, incepe sa fe iar bogat si mataasos :p
Oricum, vreau sa mai umblu la nuanta parului, as vrea sa o deschid un pic pe cea naturala, cu 2 tonuri macar si sa ii dau o tenta cenusie. Dar mai astept un pic, mi-e cam frica sa nu il stric iar :p
Oricum, imi sta bine si acum, dar parca mai bine mi-ar sta un pic mai blonduta , sunt mai sweet si ma arata mai tinerica :D

in ceea ce privese tunsoarea: eu ador parul lung ! Asta e clar! Am facut de cateva ori prostia sa-l tund la lungimemedie, uneori cam prea scurt si am ajuns sa plang dupa parul meu lung! Si nu am de gand sa-l mai tai asa drastic!
De pe la 16 ani l-am tot tuns filat - binenteles i-am dat diverse touche-uri de0a lungul vremii, pentru a schimba totusi look-ul, insa ca baza a ramas la fel
Bretonul ma avantajeaza si el - usor filat si linia in nici un caz dreapta, usor oblic (poate fi si drastic de oblic :D ); daca merg pe un breton drept trebuie musai sa fie franjurat - insa depinde de cea care ma tunde. in general am bafta de tipe care zic ca mine si fac ca ele si asta ma oftica cel mai rau :( pt ca e vorba de parul meu... si eu il cunosc cel mai bine....si daca sunt tunsa aiurea, nu-mi sta si pace... :(

cararea pe mijloc sau parul scurt : no way

trebuie sa merg acum la coafor, insa nu-s hotarata exact ec sa-i fac....si mai ales unde sa merg :D

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010 11:00 
Neconectat

Poate sa se poarte si verde si mot in frunte... eu raman la ideea ca tot cum imi sta bine ma voi tunde. E adevarat ca poate nu mai sunt eu la moda, dar macar sa arat cat de cat ok. :lol:

Sus

MesajScris: 20 Ian 2010 10:46 
Neconectat

Eu chiar asteptam sa revina moda suvitelor. Mi-e dor de niste suvite discrete.

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010 10:35 
Neconectat
Site Admin

Pai si ce, daca nu erau la moda, dar tie iti veneau bine, nu puteai sa-ti faci in continuare?

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010 13:36 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
chiar, de ce sa nu-ti mai faci ceva ce-ti sta bine doar pt ca nu mai e la moda?

Eu ma gandesc sa-mi fac bretonul iar franjurat chiar daca acum se poarta ala drept :D
daca mie nu-mi sta asa d ebine c breton drept, de ce sa-mi fac?;)

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 05 Feb 2010 02:11 
Neconectat
Site Admin

Putine sunt fetele (a se citi fetzele) pe care le aranjeaza bretonul drept. In general, da un aspect de copil cam tampitel, cam cretinel, etc.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2010 20:28 
Neconectat
Moderatori

Locaţie: Curtici
Mie imi sta bine cu breton si cu parul doar pana la barbie de lung!!! :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Feb 2010 22:19 
Neconectat
Site Admin

Cu breton arat ca moartea, dar cu parul scurt chiar sunt ok, ma intinereste. Numai ca nu mi-l mai pot prinde si nu suport ca parul sa imi atinga fata cand lucrez.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 3