interesant

eu tot cu ce-mi sta bine prefer
in ceea ce priveste culoarea: in curand fac 2 ani de cand n-am mai pus vopsea in par si sunt tare mandra de mine - avand in vedere ca inainte ma vopseam si la 1-2 saptamani , in sensul ca-mi schimbam nuanta, chiar culoarea

Arata mult mai bine parul meu acum, incepe sa fe iar bogat si mataasos :p
Oricum, vreau sa mai umblu la nuanta parului, as vrea sa o deschid un pic pe cea naturala, cu 2 tonuri macar si sa ii dau o tenta cenusie. Dar mai astept un pic, mi-e cam frica sa nu il stric iar :p
Oricum, imi sta bine si acum, dar parca mai bine mi-ar sta un pic mai blonduta , sunt mai sweet si ma arata mai tinerica

in ceea ce privese tunsoarea: eu ador parul lung ! Asta e clar! Am facut de cateva ori prostia sa-l tund la lungimemedie, uneori cam prea scurt si am ajuns sa plang dupa parul meu lung! Si nu am de gand sa-l mai tai asa drastic!
De pe la 16 ani l-am tot tuns filat - binenteles i-am dat diverse touche-uri de0a lungul vremii, pentru a schimba totusi look-ul, insa ca baza a ramas la fel
Bretonul ma avantajeaza si el - usor filat si linia in nici un caz dreapta, usor oblic (poate fi si drastic de oblic

); daca merg pe un breton drept trebuie musai sa fie franjurat - insa depinde de cea care ma tunde. in general am bafta de tipe care zic ca mine si fac ca ele si asta ma oftica cel mai rau

pt ca e vorba de parul meu... si eu il cunosc cel mai bine....si daca sunt tunsa aiurea, nu-mi sta si pace...

cararea pe mijloc sau parul scurt : no way
trebuie sa merg acum la coafor, insa nu-s hotarata exact ec sa-i fac....si mai ales unde sa merg